جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر کیلان/ هدف ما اجرای دقیق قانون است

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، «محسن اسماعیلی‌مشکین» سرپرست شهرداری کیلان در دیدار با ائمه جمعه دماوند و آبسرد اظهار کرد: ضمن گرامیداشت هفته بسیج، خود را بسیجی می‌دانیم و به صورت جهادی به مردم خدمت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه تلاش شهرداری و شورای شهر، این است که خلأ‌ها و دغدغه‌های مردم شهر را رفع کنند، افزود: هدف اصلی ما اجرای دقیق قانون و پیشبرد اهداف در جهت آبادانی شهر کیلان است.

سرپرست شهرداری کیلان گفت: برای وجب به وجب این کشور خون داده‌ایم، اما اجازه نمی‌دهیم که زمین‌خواران و کوه‌خواران از هکتار هکتار زمین سوءاستفاده کنند.

اسماعیلی‌مشکین تصریح کرد: با الهام گرفتن از روح شهدا و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و هم‌یاری و رهنمودهای ائمه جمعه جلوی زمین‌خواری و ساخت و سازهای غیرمجاز را خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه در حق و حقوق شهرداری که بیت‌المال محسوب می‌شود، چشم پوشی نمی‌کنیم، بیان کرد: مجموعه شهرداری و شورای اسلامی در خدمت‌رسانی صادقانه و شبانه‌روزی به شهروندان عزم جدی دارد و برای تحقق اهداف توسعه شهر و نیز جلب رضایتمندی حداکثری شهروندان در سال جاری تلاش می‌کند و از ائمه جمعه می‌خواهیم که ما در این مسیر یاری کنند.

​​​​​​​انتهای پیام/

کلمات کلیدی: , , , , , , , , ,