سیزدهم مهرماه بهانه‌ای برای پاسداشت دلاوری‌های سبزجامگان نیروی انتظامی است

folder_openدسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، فهیمه امرالهی، سرپرست شهرداری کیلان در پیامی گرامیداشت روز نیروی انتظامی را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

سیزدهم مهرماه روز نیروی انتظامی بهانه‌ایست برای پاسداشت هر چند ناچیز از دلاوری‌های سبزجامگان نیروی انتظامی و مرزبانان غیور؛ آنان که اقتدار، عزت، اخلاق‌مداری و همراهی با مردم را سرلوحه کارهای خود قرار داده و در راه برقراری حفظ نظم و امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جان خود را در طبق اخلاص نهاده‌اند.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی به حافظان نظم و امنیت از تلاش‌های ارزنده وعملکرد مؤثر فرماندهی وکارکنان نیروی انتظامی شهرستان دماوند به ویژه شهر کیلان که باتدبیر شایسته، تعهد، علاقه و پشتکار، امنیت شهر را در زمینه پیشگیری و کاهش جرائم تامین می‌نمایند، تقدیر و تشکر می‌نماییم.

امیدوارم در سایه رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و برقراری نظم و امنیت جامعه موفق و موید باشند.

فهیمه امرالهی

سرپرست شهرداری کیلان