افتتاح مجتمع گردشگری دروازه ملل در شهر کیلان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کیلان، فاز نخست مجتمع گردشگری دروازه ملل در شهر کیلان به مناسبت هفته گردشگری با حضور جمعی از مسئولان شهر کیلان و شهرستان دماوند افتتاح شد.

این مجتمع با حضور فرماندار شهرستان دماوند، مدیران ادارات، سرپرست شهرداری کیلان، اعضای شورای اسلامی شهر کیلان و جمعی از مسئولان شهرستان افتتاح شد.

پروژه مذکور در مساحت ۲۳۰۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان، دارای ۲۸ آلاچیق مجهز به تهویه و پکیج، رستوران با ظرفیت ۱۲۰ نفر، ۴ سوئیت اقامتی، مرکز تفریحی، سرگرمی و چایخانه سنتی به بهره‌برداری رسید.

کتاب سیمای گردشگری بام ایران رونمایی شد
این کتاب با حضور فرماندار شهرستان دماوند، معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار و جمعی از مسئولان در مجتمع گردشگری دروازه ملل کیلان رونمایی شد.
این اثر با حمایت فرمانداری شهرستان دماوند، بخشداری مرکزی و شورای اسلامی بخش مرکزی دماوند، به قلم دو نویسنده دماوندی، سپیده تقی‌بخشی و محمد ابراهیمی به رشته تحریر در آمد که به معرفی جاذبه‌های طبیعی و گردشگری بخش مرکزی شهرستان دماوند می‌پردازد.
کلمات کلیدی: , , , , , , , ,