بازدید مسئولان از ادامه روند اجرای عملیات نصب پایه‌های دوربین پایش شهری در کیلان

folder_openاخبار, اخبار شورای اسلامی شهر

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر کیلان، ظهر امروز فهیمه امرالهی سرپرست شهرداری کیلان و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان به همراه مسئول حراست شهرداری کیلان از روند اجرای عملیات نصب پایه‌های دوربین پایش شهری در سطح شهر کیلان بازدید کردند.

در فاز نخست این پروژه، ۱۵ نقطه پرتردد شامل خیابان‌ها، معابر، ورودی‌ها و خروجی‌های شهر کیلان شناسایی و عملیات نصب پایه‌های دوربین‌ها بر اساس استانداردها در محل‌های مورد نظر در حال نصب است.

امروزه در مدیریت شهری و پیشگیری از جرایم مختلف و همچنین کمک به تقویت حوزه امنیتی، استفاده‌های مختلفی از دوربین‌های مداربسته شهری می‌شود که اجرای این پروژه با همت شهرداری در شهر کیلان می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد.

کلمات کلیدی: , , , , , , , ,