آتش‌نشانان با از خودگذشتگی همواره برای نجات آسیب‌دیدگان تلاش می‌کنند

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، حجت‌الله شیرمحمدکریمی، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان در پیامی ۷ مهر روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی را به شرح زیر تبریک گفت.

هفتم مهرماه روز آتش نشانی و ايمنی، روز قدردانی از نماد ایثارگری و از خودگذشتگی و قهرمانان کشورمان است.

روز مردانی که آتش عشق خدمت به شهروندان در وجودشان زبانه می‌کشد تا آتش سوزنده حوادث را در زندگی خلق خاموش کنند.

اعضای شورای اسلامی شهر کیلان ضمن تقدیر از تلاشگران این عرصه در جای جای میهن اسلامی کشورمان، علی‌الخصوص آتش‌نشانان جسور در شهر کیلان که با از خود گذشتگی و ایثار جان خود همواره در مواجهه با خطر، با شجاعت، برای نجات آسیب‌دیدگان تلاش می‌کنند و با اثبات عملکرد خود به عنوان ناجیان مردم عزیزمان همواره و در همه حال آماده خدمت و جانفشانی هستند، این روز را به تمامی این عزیزان تبریک می‌گوید.

حجت‌الله شیرمحمدکریمی

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان